Woningautomatisering & Gebouwautomatisering

Wat?

Systeemintegratie. Domica integreert de verschillende technische systemen van een gebouw of woning tot 1 intelligent geheel. Dagelijkse comfortfuncties zoals verlichting, verwarming, koeling, zonwering, audio, video, zwembadsturing en meer worden afgestemd op elkaar en op hun gebruikers.

Dit noemen we ook wel woningautomatisering of gebouwautomatisering. Wat is het verschil?

  • Woningautomatisering betekent de systemen in uw woning integreren met domotica.
  • Gebouwautomatisering gebeurt dan weer in een professionele context zoals industrie, ziekenhuizen, scholen,…. Hiervoor wordt ook wel de term immotica gebruikt, al is het principe hetzelfde als bij domotica.

Onze systemen bieden een zee van mogelijkheden voor uw project. Mogelijkheden die we onmogelijk allemaal kunnen opsommen. Neem dus zeker contact op voor meer info & ontdek hoe wij uw leven aangenamer kunnen maken.

Waarom?

Comfort, veiligheid, energie. Alle mogelijkheden van de technologieën in een gebouw worden optimaal benut. Alles wordt zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

Wonen of werken in een intelligent gebouw of een slim huis is daardoor een stuk aangenamer. Intelligente systemen verhogen bovendien uw veiligheid en uw energie-efficiëntie. Door uw inbraakalarm op te zetten als u gaat slapen, bijvoorbeeld. Of gewoon door het licht uit te doen bij afwezigheid.

De systemen van Domica passen zich flexibel aan aan uw behoefte op een bepaald moment. Bovendien kunt u ze  intuïtief bedienen. Kortom, een verademing, want vervelende maar noodzakelijke taakjes verlopen plots superefficiënt.

Hoe?

Service. U kan als klant rekenen op een verregaande service, en dat 24 uur op 24, 7 dagen op 7. Heldere communicatie, stipte opvolging en duidelijke afspraken zijn altijd de basis van onze projecten. Zo vermijden we verrassingen en kunnen we een resultaat afleveren dat volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Het beste en het nieuwste. Domica werkt samen met gerespecteerde en solide partners zoals ABB, Jung, Schneider, Gira, Lithoss en Basalte. Daarnaast volgen we de industrie op de voet. Permanente bijscholing stelt ons in staat om de nieuwste technologie in te zetten.