Een slimme woning dankzij domotica

Een moderne woning zit boordevol technologie. Maar in een slimme woning zijn al deze systemen geïntegreerd in 1 intelligent systeem, met name domotica. Het doel van domotica: alle mogelijkheden van technologie optimaal benutten en zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken. Dat kunnen we toepassen op alle systemen in uw woning, of op een deel ervan, zoals in dit project.

Realisatie: Loftappartement scheldekaaien

In opdracht van Co.Studio Interior Architecture integreerde Domica in dit appartement aan de Scheldekaaien een multiroom audiosysteem in 6 ruimten. We ontwikkelden voor dit project een op maat geprogrammeerd totaalsysteem met 1 gebruiksvriendelijke afstandsbediening voor geluid, beeld, licht en gordijnen.

In de leefruimte kwam een surround system met een 42 inch flatscreen. CO.Studio bedacht als blikvanger een draaiende wand als scheiding tussen leefruimte en slaapruimte. Op die manier gebruiken de bewoners hetzelfde tv-toestel in hun woon- en slaapkamer. In de keuken werden inbouwluidsprekers en een 32 inch flatscreen voorzien. In de badkamer installeerde Domica speciale luidsprekers voor douche en hamam.

Wilt u ook buitengewoon wonen?

Geïntrigeerd door onze realisaties? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag hoe wij uw woning buitengewoon zouden maken.