Verlichting

Wist je dat de juiste verlichting op de werkvloer de productiviteit van jouw werknemers verhoogt? Samen met jou gaan we voor een verlichting op maat van jouw behoeften en verwachtingen: een constante daglichtregeling op aanwezigheid, de kleur van het licht (tunable white) wordt aangepast aan de aard van het werk … En vanzelfsprekend bekijken we ook samen met jou de impact op je energiefactuur!

Lees meer

Bediening

Met één interface beheer jij jouw volledige gebouw. Je monitort alle systemen en kunt aanpassen met slechts enkele drukken op een toets. Building management was nog nooit zo eenvoudig.

Lees meer

Audio-video

Wil je muziek afspelen in je winkel of bedrijfshal? Of denk je eerder aan een professionele audio- en video-inrichting van je boardroom, met mogelijkheden voor presentaties en video conferencing? Of heb je al gedacht aan digital signage? Bij Domica werken we voor jou een voorstel op maat uit.

Lees meer

Toegangs­beveiliging & camera­bewaking

Hoe is de toegang tot jouw bedrijf beveiligd? Gebeurt je toegangscontrole met een registratiesysteem met badges en codes? Of heb je camera’s met nummerplaatherkenning? Domica kan dit voor je regelen. Wist je trouwens dat jouw gebouw ook specifieke acties kan ondernemen in functie van wie er precies badget of komt aanrijden? Denk aan de juiste verlichting die aangaat, een deur of poort die opengaan, de verwarming die op de juiste plaats aanslaat. Het is allemaal mogelijk.

Lees meer

Klimaatcontrole

In de stookruime of het technische lokaal kan je via één interface je verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) beheren. Zo creëer je een optimaal klimaat in elke ruimte binnen je bedrijf.

Lees meer

Datanetwerk en WIFI

We rollen voor jou een volledig data- en wifi-netwerk uit, in verschillende lagen en met verschillende security levels. Zo is jouw bedrijf optimaal beschermd tegen aanvallen van binnenuit en van buitenaf.

Lees meer

Energie

Als ondernemer is jouw energiefactuur een belangrijke kost. Wij analyseren jouw huidig verbruik en duiden de verbeterpunten aan. Vervolgens stellen we je een beter alternatief voor. Uiteraard monitoren we jouw systeem op de voet, zodat we kunnen bijsturen waar nodig. Het volledige energieverbruik voor je verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) wordt mee in het project opgenomen. Zelfs jouw laadpalen worden mee beheerd.

Lees meer