Verlichting

Domica creëert een unieke sfeer met de juiste verlichting. In samenwerking met professionele lichtarchitecten stellen we jou een oplossing op maat voor: verlichting met de perfecte accenten op de beste plaats. We verhogen je wooncomfort op een slimme en eenvoudige manier.

Lees meer

Bediening

Intuïtief en eenvoudig bedien je alle systemen in je woning: met een simpele knop, en ook met je smartphone of tablet. Ook bewegingsmelders kunnen uiteraard de bediening aansturen. Of wat dacht je van geolocatie-toepassingen, zoals de verwarming die aanslaat als je in de buurt van je huis komt? Zo stap je even later binnen in een gezellig warme woonkamer.

Lees meer

Audio-video

Je audio-apparatuur en homecinema nemen we op een eenvoudige manier mee in het in het comfort van je woning. Wil je graag je favoriete songs beluisteren terwijl je een verkwikkende douche neemt, prima. Geef je in de woonkamer de voorkeur aan wat lounge-muziek of hou je ervan om te relaxen bij een goede film? Daar wordt in een wip voor gezorgd. Je regelt alles met één eenvoudige interface! Makkelijker kan niet.

Lees meer

Veiligheid

Jij gaat op vakantie of op stap, maar je huis niet … Het is dan ook zaak om inbrekers te ontmoedigen of het leven zuur te maken. Wij zorgen op een slimme manier voor aanwezigheidssimulatie. Jij kan via je smartphone altijd zien wie er aan je voordeur staat.

Lees meer

Klimaatregeling

De volledige verwarming en ventilatie in je woning wordt centraal geregeld. Je kan de temperatuur per afzonderlijke ruimte instellen. Ideaal om je energiefactuur onder controle te houden, en om je woning te laten meegroeien met de wensen en noden van je gezin. Zitten je kinderen op kot tijdens de week, dan moet hun slaapkamer niet bijkomend verwarmd worden. Studeren ze thuis, dan wel natuurlijk. Wij zorgen voor comfort en flexibiliteit, jij vult dat in zoals jij het zelf wilt.

Lees meer

Datanetwerk en WIFI

Je krijgt van ons een ijzersterk en veilig Wifi-netwerk, dat jouw volledige woning probleemloos dekt. Zelfs in je tuin kun je makkelijk op het world wide web surfen of e-mailen. Krijg je gasten over de vloer, dan kunnen die gewoon inloggen op een gasten-netwerk. Overzichtelijk, betrouwbaar en veilig!

Lees meer